AKTUELNO

Ovi horoskopski znaci su vatra kako u ljubavi tako i u životu. Oni vole neverovatnim intenzitetom, ali ako ih prevarite očekujte svašta.

Ovan

Ovnu je poverenje ne samo u ljubavi nego u bilo kakvom međuljudskom odnosu veoma važan. Poverenje mu je uvek na prvom mestu. Ovnovi preziru laž i licemerje te upravo zbog toga mogu postati vrlo ljubomorni. Nepoverenje i osećaj nesigurnosti dodatno će pojačati ova osećanja pa je za Ovnove bitno da se suoče sa partnerom i otvoreno mu kažu šta im smeta nego da beže od problema.

Lav

Pripadnicima ovog znaka ljubomora nimalo nije strana. Lako nađu razlog za ljubomoru, i to obično ili zbog svog ponosa ili pak straha da nisu dovoljno voljeni i poštovani. Kada Lav pokaže znake ljubomore, to nije zato što ga je partner ostavio i okrenuo se nekome novom, već zbog nemoći i besa koji oseća zbog novonastale situacije. Od partnera očekuju mnogo i zbog toga su često ljubomorni.

Škorpija

Škorpije su vrlo ljubomorni horoskopski znak. Osobe rođene u ovom znaku su najčešće ljubomorne na sve i svakoga ko se približi njihovom partneru, bez obzira na to da li je to opravdano ili ne. Vrlo su osećajne osobe, zbog čega je njihove naglašene emocije, između ostalih i ljubomoru, vrlo teško obuzdati i iskontrolisati. Njihov partner može da očekuje sve, od lupanja tanjira i cepanja nameštaja do fizičkog okršaja.

#Horoskop

#Ljubav

'