AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Moraćete da popustite u jednoj situaciji, ako želite da ostvarite ono što ste zamislili. Mogli biste da se osetite poniženo ili čak osramoćeno, zato dobro razmislite da li vam je to zaista potrebno. Ne obraćajte pažnju na neke informacije koje danas budete dobili, a tiču se nekog iz vašeg radnog okruženja. Distancirajte se od tračeva.

Foto: Printscreen Youtube

BIK

Ne dozvolite da vam minorne stvari odvlače pažnju od onog što je zaista bitno. Imaćete dovoljno snage da se suočite sa svim izazovima. Jedan prijatelj bi jako želeo da vas vidi i porazgovara o nekoj škakljivoj temi. Budite pažljiv slušalac i savetujte ga od srca - želeo bi da čuje kako biste vi postupili u istoj situaciji.

Foto: Printscreen Youtube

BLIZANCI

Imate utisak da vam je potrebno više energije, truda, upornosti nego drugima, kako biste napredovali u karijeri. Zaboravite na osećaj manje vrednosti i staloženo prihvatite sopstvena ograničenja. Postoji opasnost da se osetite istrošeno,već na pola puta. Ovaj dan je pogodan za druženje sa porodicom i prijateljima.

Foto: Printscreen Youtube

RAK

Nalazite se pred izborom koji nije nimalo lak: provesti dan u krugu porodice i biti nekome uteha ili okupirati se poslovnim obavezama koje su se nagomilale. Pokušajte da odredite prioritete, kako ne biste bespotrebno rasipali energiju. Jedan iznenadni poziv bi mogao da vam ulepša dan. Zdravstvena situacija je zadovoljavajuća, ali nađite vremena za fizičku aktivnost.

Foto: Printscreen Youtube

LAV

U jednoj situaciji ćete biti prinuđeni da napravite izbor koji vam se neće dopasti. Pa ipak, gledajte stvari sa vedrije strane - dugoročno posmatrajući, znate da je to u vašem interesu. Neki dugovi iz vaše prošlosti dolaze na naplatu, a odnose se na emotivni život. Potrudite se da zadržite hladnokrvnost i da ne pravite veliko pitanje oko toga.

Foto: Printscreen Youtube

DEVICA

Teško vam je da se skoncentrišete na određene obaveze jer vas danas uopšte ne drži mesto. Pad u koncentraciji je rezultat želje da što više vremena provedete sa emotivnim partnerom. Pa ipak, obratite pažnju i na ostale aspekte vašeg života, hobije i lična interesovanja. Poželjno bi bilo da nađete vremena da naučite nešto novo što će vam biti od koristi u poslu koji obavljate.

Foto: Printscreen Youtube

VAGA

Bićete prinuđeni da se oslonite na vaše analitičke sposobnosti i samokontrolu u jednoj situaciji u kojoj ćete biti nepravedno optuženi. Istina je vaša najbolja odbrana. S obzirom da nećete moći da izbegnete stres, pokušajte da uveče nađete vremena za relaksaciju. Dan je pogodan za učenje i poslovne aktivnosti, a takođe i za kovanje planova koji se odnose na kupovinu stambenog prostora.

Foto: Printscreen Youtube

ŠKORPIJA

Bićete u mogućnosti da preduzmete inicijativu u jednoj poslovnoj situaciji, što neće baš svi iz vaše okoline dočekati sa odobravanjem. Ne obazirite se na mišljenje drugih - kontakti koje danas budete uspostavili su od velike važnosti za napredovanje u poslu. Dan je pogodan i za romantične trenutke, a bilo bi poželjno da obratite pažnju na ishranu.

Foto: Printscreen Youtube

STRELAC

Potrebno je da danas izvesnim osobama objasnite da postoje neke granice preko kojih ne treba da prelaze. Po cenu i da dođe do zahlađenja nekih odnosa, vi imate pravo na privatnost i to niko ne treba da ugrožava. U finansijama vas prati sreća, pa ćete imati uspeha kod transakcija i u igrama na sreću. Povedite računa o telesnoj težini i pokušajte da se više krećete.

Foto: Printscreen Youtube

JARAC

Uz minimum napora savladavate sve prepreke na putu željenih ciljeva. Problemi koji su vam ranije zadavali glavobolju bivaju sasečeni u korenu. Ne pridajite previše važnosti nekim poluistinama koje danas dopru do vas. Takođe, ne preuzimajte odgovornost za ničije postupke. Ljubavni život je potrebno osvežiti, a ako ste singl, potencijalnog partnera ćete upoznati u jednoj, krajnje neobičnoj situaciji.

Foto: Printscreen Youtube

VODOLIJA

Teško prihvatate neke sugestije i smatrate da sve najbolje znate kada je reč o vašem poslu. Pa ipak, od vas se očekuje da budete deo tima i pitanje je kako se vaši stavovi uklapaju u sve to. Jačina vaše želje za ljubavlju mogla bi rezultirati burnim reakcijama u ophođenju sa najmilijima. Povedite računa o imunitetu i prekontrolišite krvnu sliku.

Foto: Printscreen Youtube

RIBE

Profesionalne i socijalne ambicije ćete ostvariti samo kao deo tima. Zaboravite na individualnost, jer ako niste spremni na kompromis, problemi, ali i neuspeh, su neizbežni. Pokušajte da izađete iz svakodnevne rutine, jer ste pomalo zaboravili na spontani smeh i šalu. Potrudite se da izbegnete okršaj sa najbližima, a sve zbog vaše izražene potrebe za kriticizmom.

Foto: Printscreen Youtube

#Horoskop

'