separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

Ubisoft prisvojio Blue Mammoth, studio zaslužan za Brawlhallu


Francuska kompanija Ubisoft nastavlja da proširuje svoje redove, tako da im se sada pridružio studio Blue Mammoth Games, koji je doneo besplatnu multiplejer tabačinu – Brawlhalla.


Developeri iz malog studija su u objavi o prisvajanju izjavili da su se na tako nešto odlučili zato što im je potrebna pomoć u procesu sprovođenja planova i podizanja igre na sledeći nivo.

Mat Vomer, presednik studija, nije krio oduševljenje povodom dolaska u ruke Ubisofta: “Lista stvari zbog kojih je ovo dobra odluka je mnogo dugačka, da ne znam odakle da počnem. Sada je moć u našem uglu, podržani smo od strane velikog izdavača poznatog po brojnim kreativnim igrama.”

Takođe je objavljeno da Ubisoft deli istu filozofiju i da će igra ostati besplatna za igranje i bez pay-to-win sistema.

Razvojni tim će nastaviti da na Brawlhalli radi kao i do sada, ali će studio početi da raste i imaće više stabilnosti i resursa za dodavanje novih stvari, proširivanje publike, a uskoro će podeliti roadmap za narednih godinu dana, što je još jedan znak sigurnosti.

U Brawlhalli mogu učestvovati do 4 igrača sa različitim herojima koji se bore jedan protiv drugog sa ciljem da načine što više ubistava, piše play.co.rs. Igra poseduje ogroman broja za igranje, bilo onlajn ili iz kauča.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti