separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

Far Cry 5 nam predstavlja porodicu Sid


Pošto je do izlaska dugoočekivanog nastavka Far Cry franšize ostalo manje od mesec dana marketinška kampanja je počela opasno da se zahuktava, tako da gotovo svakog dana Ubisoft donosi detalj više o igri.


Sada je na red došlo predstavljanje porodice Sid, koja vodi religijski kult u Houp okrugu kroz 4 trejlera u trajanju od oko minut. Prvi je nastariji brat, Džejkob, koji poseduje zanimljivu tehniku regrutovanja ratnika, a pored toga ima umeće treniranja krvožednih vukova koje naziva sudijama.

Za njim ide najmlađi brat, Džon, koji je takođe lud i nasilje mu uopšte nije strano, ali više voli da zastraši svoje žrtve i regrute.

Još jedan član je Fejt(Faith), koju je Džozef spasio i dao je svrhu njenom životu, a to je da sa lakoćom manipuliše kime god želi.

Džozefa Sida, poznatog kao The Father, smo već imali prilike da upoznamo u nedavnom live-action trejleru, a ovde saznajemo da je kult Project at Eden’s Gate nastao sa ciljem da se spase što više ljudi od velike pošasti.

Ubisoft je obećao još više detalja vezanih za Far Cry 5 i glavnog antagonistu kako se budemo približavali datumu izlaska, a to je 27. mart.

Nedavno je izašao i trejler sa nazivom “Ludilo u planinama”, gde možemo videti isečke iz gejmpleja prećene naracijom, a upoznaćemo u lepog, ali opasnog, medveda koji će vam se lako pridružiti u borbi protiv kultista.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti