AKTUELNO

H1Z1, igra koja je popularizovala battle royal kao žanr, posle tri godine od prvobitnog pojavljivanja napušta Early Access na Steamu, ali to gotovo da potpuno pada u senku zbog najnovijeg moda igranja, nazvanog Auto Royale.

Auto Royale je isti kao i Battle Royale samo što se igra isključivo sa i u automobilima. U svakom meču se na ogromnoj mapi sa sužavajućim krugom nalazi po 30 timova sa 4 igrača, jedan upravlja vozilom a ostala trojica se trude da eliminišu neprijatelje kako bi ostali poslednji automobil na bojištu.

Dostupna su razna vozila, od onih prostih do vojnih vozila, tu su još i rampe za skakanje, mine, korozivni gas i još mnoge otkačene stvari. Auto Royale je trenutno u dostupan u beta fazi.

Sa izlaskom iz Early Accessa ozvaničen je i početak prve sezone sa novim sistemom bodovanja i mnoštvom nagrada za napredovanje kroz kompletiranje raznovrsnih objektiva.

Iz Daybreak Game kompanije poručuju da ne prestaju sa radom već za naredni period planiraju poboljšanja u performansama kao i dolazak Z1 Remastered.

Nadamo se da će izlazak iz Early Accessa i Auto Royale mod povratiti stare i privući nove igrače, pošto je trenutna baza igrača opala za neverovatnih 90%.

H1Z1 je dostupan na Steamu za 20€.

#Videoigra

'