AKTUELNO

Legendarni producent Hideo Kodžima je nakon veoma teškog perioda u Konamiju i završetka Metal Gear Solid V: Phantom Pain, zauvek napustio tu kompaniju i osnovao je sopstveni studio, Kojima Productions, gde radi na još uvek misterioznom projektu.

Međutim, sa njegovim odlaskom iz Konamija svi, i fanovi i bivše kolege, su znali da Metal Gear serijal više neće biti isti, što je najnovije izdanje, Metal Gear Survive, i pokazao sa uvođenjem zombija i nametanjem mikrotransakcija, a čak morate iskeširati 10$ za drugi slot za čuvanje igre.

Dobri saradnici su želeli da se na neki način zahvale Kodžimi i prisete njegovog ogromnog doprinosa serijalu. To naravno nije načinjeno pomepezno (znate već zašto) već u vidu male skrivene poruke koja glasi “KJP Forever”, KJP kao Kojima Productions, piše play.co.rs.

Poruku je zapazio korisnik Reddita, 1005Horatio, u međusceni koja kreće nakon unošenja imena karaktera gde se prikazuje lista sa imenom karaktera i imenima ostalih saboraca. Ovu poruku formiraju početni inicijali “prezimena”, koje predstavlja ime neke životinje.

#Videoigra

'