AKTUELNO

Ako trenutno pevušite “Paradise City” znajte da niste jedini i da je to zbog jednog fantastičnog povoda, pošto nam stiže remastered izdanje legendarne arkadne trkačine – Burnout Paradise.

Izdavač igre, Electronic Arts je na Twitteru i trejlerom podelio da će Bournout Paradise Remastered već 16. marta postati dostupan za Playstation 4 i Xbox One uređaje, dok će korisnici računara morati da sačekaju nešto duže.

Rimaster nam donosi punu 4K podršku i gejmplej u 60 sličica u sekundi i u potpunosti koristi moć PS4 Pro i Xbox One X konzola. U osveženu verziju su uključeni i svi postojeći DLC paketi koji su tokom Year of the Paradise.

Foto: Printscreen Youtube

Teksture su takođe osvežene sa modernijim izgledom, a tu je i niz tehničkih poboljšanja i ispravki koje nismo imali kod originala, tako da će manijakalno uništavanje drugih, a i svojeg vozila, izgledati lepše nego ikad.

Burnout Paradise remaster ne izlazi baš slučajno ove godine, već zato što beleži celu deceniju postojanja, tokom koje je oduševila milione fanova sa odličnim otvorenim svetom, nizom aktivnosti tokom onlajn ili oflajn igranja. Ovo je peta igra po redu u Burnout serijalu i ujedno i prva koja se pojavila na PC-u.

Igra je već dostupna za prednaručivanje, piše play.co.rs.

#Online igrica

#Videoigra

#auto-trka

'