separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

Vraća se legendarni zmaj Spyro? (VIDEO)


Kako prenosi portal Kotaku, nakon veoma uspešnog remastera originalnih Crash igara u vidu trilogije Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, sada u Activisionu rade na povrtaku još jednog kultnog platformera – zmajića Spyroa!


Naime, prema izvorima bliskim ovoj velikoj izdavačkoj kući, najava za remasterovanu verziju bi mogla da stigne već u martu, a sama igra bi se pojavila negde u trećem kvartalu ove godine pod imenom “Spyro the Dragon Trilogy Remaster”.

Kao što možete i da pretpostavite iz naslova, igra će baš kao i Crash remaster, biti trilogija igara spojena u jedno i uključuje igre Spyro the Dragon, Ripto’s Rage! i Year of the Dragon.

Kao i kod Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, i ovde možemo da očekujemo potpuno peglanje originalna, u vidu novih asseta, tekstura, animacija, HD muzike, HD modela… dakle praktično će igra biti napravljena iz korena, ali tako da u potpunosti kopira originalni duh starih originala.

Spyro the Dragon se prvi put pojavio za Sony PlayStation pre tačno 20 godina, odnosno 1998. godine, a ova trilogija bi trebalo da izađe za PlayStation 4 i PS4 pro.

Ukoliko vas interesuje, ispod možete pogledati i zanimljiv video koji se bavi istorijom ovog kultnog klasika.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti