AKTUELNO

Na putu dobre zabave, svakog dana pratiće vas najveće Jutjub zvezde današnjice.

Za sve ljubitelje dobre zabave, interesantnih VR, AR i kinetik igara, adrenalina koji pruža AirSoft, u petak 15. decembra, otvoren je "Future Park", u hali 4 beogradskog sajma. Do 24. decembra svima se pruža mogućnost da iskuse uzbuđenje koje pruža ova sajber igraonica.

Na putu dobre zabave, svakog dana pratiće vas najveće Jutjub zvezde današnjice kao što su Muđa i Ćale, Yasserstain, Stuberi, Full Burazeri, Serbian BL, Jana, Marija Žeželj, Ruža Rupić, Kika i još mnogi drugi. Oni će iz sopstvenog iskustva govoriti o prednostima Jutjuba, predstaviti svoje korake u razvoju Jutjub karijere i svoj uspon na visokoj lestvici uspeha, te se posetiocima pruža mogućnost da, pored dobre zabave na Future Parku, steknu i nova iskustva.

Foto: Aleksandar Anđelić

Oni su nosioci jednog novog talasa edukacije, ličnog razvoja i dostignuća, zahvaljujući sopstvenom radu, a predstavljaju najčvršći dokaz da kroz igru i zabavu može doći do razvoja novih ideja i njihove implementacije u velike sisteme.

Future Park svečano je otvorio Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda, a i sam gradonačelnik, Siniša Mali, posetio je najveći sajber park u ovom delu Evrope.

Foto: Aleksandar Anđelić

Autor: Pink.rs

#Siniša Mali

'