separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

SBB ESPORTS JE POBEDNIK 3. SEZONE REGIONALNE League of Legends FCS LIGE


Ova ekipa će predstavljati Srbiju na IeSF svetskom šampionatu u Južnoj Koreji.


Juče je u Domu Omladine završena treća sezona najvećeg regionalnog esport takmičenja u igri League of Legends u kojoj je SBB Esports, po treći put zaredom u finalu savladao rivale iz ekipe ASUS RoG Elite, ovog puta rezultatom 3:1.

Još jednom smo imali priliku da vidimo da je SBB Esports trenutno najdominantnija ekipa u regionu, ali da rivali ne zaostaju u kvalitetu i da možemo očekivati još bolje borbe u budućnosti.

Pored toga što su osvojili najveći deo nagradnog fonda od 3.000 evra, SBB Esports će kao deo reprezentacije Srbije, predstavljati našu ekipu na IeSF svetskom šampionatu koji se održava od 8 – 12. novembra u Južnokorejskom gradu Busanu.

Verujemo da će naša selekcija uspeti da ponovi uspeh iz 2015. godine kada je Srbija odlikovana najsjajnijim odličjem i uspela da postane ekipni svetski šampion.

Autor: Promo

Fortuna Esports je sinoć najavila mnoge novitete koji nas očekuju u narednom periodu.

Pre svega, prioritet će biti profesionalizacija svih timova učesnika lige.

Sezona 4. FCS lige će takođe doneti određene novitete. Najavljeno je povećanje nagradnog fonda, proširenje kruga zemalja koje učestvuju, kao i uvođenje novih takmičarskih igara.

Za sve koji žele da se oprobaju kao takmičari već od narednog vikenda očekuju nas razni “nedeljni kupovi” sa nagradom od 100 € (svake nedelje) na kojima mogu učestvovati svi zainteresovani igrači iz regiona.

Kao i do sada, sve informacije i novosti u vezi lige, turnira i takmičenja, možete pratiti na stranicama:

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti