AKTUELNO

Nova "Assassin’s Creed" igra najverovatnije neće izaći ove godine

Još od izlaska Assassin’s Creed-a II, Ubisoft je „izbacivao“  igre na svakih godinu dana. Prema najskorijim spekulacijama, ove godine ipak nećemo dobiti novu igru, već će novi deo "Assassin’s Creed" franšize izaći tek 2017. godine. Kao razlog ovakve odluke glasine kruže da diveloperi žele da igra dostigne  nivo kvaliteta koji zaslužuju njihovi dugogodišnji i verni igrači.

Sledeći u nizu naslova, najverovatnije će nositi naziv "Assassin's Creed Empire", a radnja će biti smeštena u Egiptu. Protagonista ovog puta će biti rob, ili karakter koji je u prošlosti bio rob. Zanimljivost u ovom delu jeste glasina da će protagonista imati ljubimca - orla koji je, naravno, zaštitni simbol ove igre, a ono što je igračima najbitnije jeste da će imati prilike da ga kontrolišu. Takođe, najavljeno je da će priča AC "Empire" biti obimnija nego u dosadašnjim igrama.

Ubisoft nije prokomentarisao ni jednu od glasina vezanih za novu "Assassin’s Creed" igru, ali ukoliko su istinite, ostaje nam da barem uživamo u istoimenom filmu.

Autor: Anđela Marković

'