separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

Sekiro i Dark Souls kreatori rade i na dve nove neobjavljene igre - Akcione avanture sa izazovnim borbama


Studio From Software je potpuno zasluženo stekao slavu među ljubiteljima akcionih RPG igara zbog neverovatnih naslova koje je isporučio prethodne decenije.


Dark Souls je postao sinonim za kvalitetan i pravedno težak RPG, igra koja je sama po sebi stvorila žanr koji se prosto zove “Souls-like” uz koji se vezuju specifična borba i neverovatna težina igranja. Ne treba zaboraviti ni fenomenalni Bloodborne, ali i igru koju svi jako iščekujemo naredne godine – samurajski Sekiro: Shadows Die Twice.

Zato i ne čudi neverovatno uzbuđenje koje se stvorilo na internetu ovih dana kada je čuveni Hidetaka Mijazuki (Miyazaki), predsednik kompanije i kreator svih ovih igara, potvrdio da studio već uveliko radi i na dve još nenajavljene igre, pored toga što privodi kraju rad na Sekiro.

On je to rekao u razgovoru za portal 4Gamer, gde je još dodao da trenutno nije vreme da se govori o detaljima, ali da jedva čeka da kaže nešto više o tim igrama, čim projekti budu dobili konkretnu formu, spremnu za prikazivanje. 

Jedino što je rekao je da su obe igre u prepoznatljivom stilu studija, odnosno da možemo da očekujemo akcione avanture sa izazovnim borbama i RPG sistemom progresije.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti