separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

Red Dead Online je dostupan! Ali budite spremni na određene probleme (VIDEO)


Red Dead Online postao je dostupan sa najnovijim apdejtom igre, doduše, u ovom momentu samo za vlasnike RDR2 Ultimate izdanja.


Ali, kao i uvek kada su u pitanju masivni dodaci na postojeću, samu po sebi ogromnu igru, do određenih problema svakako je moralo doći. Ako ste jedan od srećnih gejmera koji su uspeli da pokrenu Red Dead Online, ili još uvek čekate na pristup, u daljem tekstu možete saznati šta sve možete u igri da očekujete.

Po rečima Rockstar Games developera, Red Dead Online "Inkorporira klasično multiplejer iskustvo originalnog Red Dead Redemption sa najboljim od svega što smo u međuvremenu naučili o stvaranju ozbiljnog, iskrenog multiplejer iskustva". Rezultat svega je, naglašavaju "Nešto potpuno novo i zabavno, iskustvo koje vremenom će samo rasti i evoluirati. Koristeći gejmplej Red Dead Redemption 2 kao svoju fondaciju, Red Dead Online transformiše ogromne i detaljima ispunjene pejsaže, gradove i stanovnike igre u sasvim novi, živi onlajn svet spreman da dočeka brojne gejmere".

Red Dead Online će igračima omogućiti da kreiraju likove koji će u potpunosti odgovarati njihovom specifičnom načinu igre. Odatle, igrač će imati izbor da se zaputi sam u masivni onlajn svet, ili da u potpunosti iskusi mogućnosti multiplejer igre u grupi sa još do sedam drugih gejmera.

A odatle, mogućnosti su brojne. Od jednostavnog "blejanja" oko vatre u vašem kampu, lova i pecanja, do potrage za avanturama u gradićima ispunjenim životom, ili planiranjem i egzekucijom sledeće velike pljačke. Vredan plen se nalazi svuda u masivnom onlajn svetu i samo čeka na vas da ga se dočepate, a takođe su tu i brojni poznati likovi iz igre spremni da vas pošalju na sledeću uzbudljivu misiju. Za one koji nisu ljubitelji progresije igre kroz misije, postoji izbor spontanih okršaja sa drugim igračima, i čak okršaja celih bandi u brojnim izazovima širom otvorenog sveta. I pored svega toga, još mnoga iskustva samo čekaju na vas da ih otkrijete u uzbudljivom online svetu.

Lansiranje Beta verzije Red Dead Online opisano je kao "Prvi korak u dinamičnom svetu koji će vremenom neprekidno rasti". Rockstar Games takođe naglašavaju će se tokom Beta perioda koncentrisati na "Neizbežne probleme pri pokretanju svakog onlajn iskustva ove veličine" i da nameravaju u potpunosti da sarađuju sa RDR2 gejmerskom zajednicom kako bi zajedničkim snagama "Izgradili budućnost kompletnog Red Dead Online iskustva".

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti