AKTUELNO

Blizzard Entertainment već decenijama oblikuje industriju video igara, njihove igre osvajaju srca desetina miliona gejmera, a našle su svoje mesto i među esports disciplinama.

Festival igara i pop kulture Games.con od svog drugog izdanja, uz podršku Blizzarda, posvećuje čitavu jednu binu turnirima upravo u najpopularnijim igrama ove kuće. Neke od ovih igara okupljaju zavidan broj fanova u našoj zemlji, a među njima ima i nadaleko poznatih šampiona!

Heroes of the Storm:

Svi likovi koje je Blizzard od svog nastanka „pustio u beli svet“ sudarili su se u najdinamičnijem članu MOBA porodice. Možda nije komplikovana kao DOTA ili League of Legends, ali je definitivno jedna od najzabavnijih igara iz ovog žanra.

Hearthstone:

Ceo Warcraft univerzum smešten je u najzabavniju online igru sa kartama, a iz ekspanzije u ekspanziju armije oduševljenih igrača samo rastu!

Overwatch:

Još jedno enormno uspešno Blizzardovo čedo spaja MOBA i FPS žanrove, sa pričom koja ima ozbiljan potencijal i u filmskoj industriji. Mada, deluje da Blizzard to za sada ne zanima.

StarCraft 2:

Treći beogradski festival igara

Treći beogradski festival igara i pop kulture Games.Con održava se od 30. novembra do 2. decembra u Hali 1 i Hali 2 Beogradskog sajma.

StarCraft 2 ne samo da se aktivno igra, već ova strategija okuplja jednu od najvernijih baza fanova u istoriji!

WarCraft 3: The Frozen Throne:

Ipak, zna se čiji su fanovi najverniji – Warcraft 3 je bio i ostao strategija uz koju smo odrasli, a da ne spominjemo da je srpska gejmerska zajednica iznedrila neke od najboljih WC3:TFT igrača na svetu!

Ko će biti novi šampioni Blizzard Arene, saznaćemo od 30. novembra do 2. decembra na Games.conu, najvećem festivalu igara i pop kulture u regionu!

#igrica

#tehnologije

'