AKTUELNO

Američka policija zvanično je otvorila istragu protiv najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda zbog navodnog silovanja Amerikanke Ketrin Majorga 2009. godine u jednom hotelu u Las Vegasu.

Amerikanka je nedavno u razgovoru za nemački "Špigl" optužila zvezdu Juventusa da ju je 13. juna 2009. godine silovao u svom apartmanu u Las Vegasu.

Kako je navela, Ronaldo joj je godinu dana kasnije isplatio 375.000 dolara za ćutanje, ali se ona osam godina kasnije predomislila i odlučila da ga tuži.

Foto: Tanjug AP

- Slučaj je ponovo otvoren u septembru 2018. godine. Ova istraga je u toku i za sada neće biti otkriveni novi detalji o njoj - navodi se u saopštenju policije Las Vegasa.

Ronaldo je nakon najnovijih optužbi kratko izjavio da je u pitanju "lažna vest" i da je u pitanju samo želja da se postane poznat preko njegovog imena.

Ronaldu jedan meč kazne, igra protiv Junajteda

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije kaznila je fudbalera Juventusa Kristijana Ronalda jednom utakmicom suspenzije zbog crvenog kartona na utakmici prvog kola Lige šampiona protiv Valensije. To praktično znači da će Portugalac propustiti samo duel protiv Jang Bojsa, a igraće protiv bivšeg kluba Mančester junajteda. Juventus je, uprkos isključenju Ronalda, pobedio Valensiju 2:0.

#Cristiano Ronaldo

#Istraga

#Silovanje

'