AKTUELNO

Šampion Evrope Real Madrid suočava se sa najmanjom podrškom navijača u poslednjih devet godina, odnosno nakon odlaska najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda, pošto se u pobedi nad Hetafeom (2:0) na startu španske Primere okupilo "samo" 48.466 gledalaca.

Na "Santjago Bernabeu" došlo je tek malo više od polovine kapaciteta stadiona, što se nije desilo od poslednjeg meča u sezoni 2008/2009 protiv Viljareala, kada je Real bio u očajnom nizu od pet poraza, među kojima je bio i od Barselone 6:2.

Ubrzo posle toga Real je reagovao dovođenjem Ronalda za tada rekordnih 94 miliona evra iz Mančester Junajteda i započeo sjajnu eru na čelu sa Portugalcem, krunisananom sa četiri Lige šampiona.

Sada kada nema petostrukog osvajača Zlatne lopte i najboljeg strelca u istoriji kraljevskog kluba (450 golova), a ni njegove zamene, broj pristalica najbolje govori koliko ima je značio Ronaldo.

Geret Bejl, kome je namenjena uloga naslednika Ronalda, postigao je gol u jučerašnjem trijumfu, pre nego što je Dani Karvahal "načeo" gradskog rivala.

#FK Real Madrid

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo

'