AKTUELNO

Fudbalski klub Milan doveo je dosadašnjeg napadača Viljareala Samua Kastiljeha i veznog igrača Djenove Dijega Laksalta, saopšteno je danas na sajtu "roso-nera".

Španski fudbaler Samu (23) je prošao kroz mlade selekcije Malage, a za prvi tim debitovao je kao 19-godišnjak. On je u junu 2015. godine potpisao za Viljareal i od tada je bio jedan od najstandardnijih igrača ekipe. Prošle sezone postigao je šest golova u prvenstvu.

Urugvajac Laksalt (25) je na San Siro došao iz Djenove. On je u Seriji A debitovao 2013. godine upravo protiv Milana, igrajući za Bolonju. Igrao je još i za Empoli.

Laksalt je ovog leta igrao za reprezentaciju Urugvaja na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gde je sa ekipom stigao do četvrtfinala.

Milan je ovog leta doveo napadača Gonzala Iguaina na pozajmicu iz Juventusa, kao i Bakajoka na pozajmicu iz Čelsija.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

#fudbal

'