AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić, Mohamed El Fardu Ben i Nikola Stojiljković kažu da očekuju bolju partiju ekipe u revanšu u Trnavi i da eliminišu Spartak za mesto u plej-ofu za Ligu šampiona.

Prvak Srbije odigrao je 1:1 sa Spartakom na stadionu "Rajko Mitić" tako što su golovi viđeni u rasponu od dva minuta, Mohameda El Fardua iz penala i izjednačujući Erika Grendela.

- Imali smo posle pogotka mnogo šansi, ali nismo bili precizni. U revanš ćemo ući dosta agresivnije, sa velikom željom da pobedimo i uveren sam da ćemo dati više golova. Pokazali smo u dosadašnjim utakmicama da možemo da igramo odličan fudbal. Želimo da uđemo u grupnu fazu Lige šampiona i moraćemo kvalitet da dokažemo u Trnavi - rekao je Ben za klupski sajt.

Kapiten Vujadin Savić žali za primljenim golom, iako priznaje da je moralo i to da se desi, prvi put ove sezone gledajući pet mečeva u Evropi.

- Gotovo i da se ne sećam kada smo poslednji put primili gol na Marakani. Iskoristili su naš pad koncentracije, činjenicu da smo se radovali zbog postignutog gola. U ovakvim utakmicama se svaka greška kažnjava. Iskupićemo se u revanšu - naveo je Savić. Napadač Nikola Stojiljković ističe da crveno-beli i dalje imaju velike šanse za prolaz.

- Jednim golom u Trnavi možemo da obezbedimo prolazak dalje. Oni su izuzetno disciplinovana ekipa koja se mnogo bori i trči. Moramo da odgovorimo istom merom kako bismo izašli kao pobednici iz ovog dvomeča. Ući ćemo u revanš još čvršće i daćemo sve od sebe - zaključio je on.

Revanš u Trnavi na programu je narednog utorka.

#Crvena Zvezda

#Liga evrope

#Liga šampiona

#fudbal

'