AKTUELNO

Poslednje pojačanje Fudbalskog kluba Partizan Goran Zakarić rekao je da su ga novi saigrači prihvatili na najbolji način, kao i da se u crno-belom dresu nada najboljim rezultatima u tekućoj sezoni.

- Utisci su zaista fenomenalni, kakve svaki igrač samo može da poželi. Prihvatili su me kao svog svi, od igrača, stručnog štaba do osoblja na Teleoptiku. Najviše vremena provodim sa Ognjenom Ožegovićem, jer se znamo od ranije, a sa kojim sam i cimer na Teleoptiku. Mnogo mi je pomogao oko svega u klubu. On me je dočekao, uveo na centar, upoznao sa saigračima. O samom centru je izlišno govoriti. Sve je na vrhunskom nivou i slobodno mogu reći da je medju retkima u regionu po infrastrukturi - rekao je Zakarić za klupski sajt.

On je u Partizan došao 3. avgusta, kao i da mu se tada ispunio san da obuče crno-beli dres koji je "san mnogih dečaka i momaka".

- Prvu utakmicu koju sam gledao na stadionu protiv Mladosti nažalost nismo pobedili, ali sam siguran da će sve biti bolje iz dana u dan i da ćemo naći pravu igru za dobar rezultat - rekao je Zakarić.

Doda je da se nada da će crno-beli u kvalifikacijama za Ligu Evropa stići do plej-ofa."Očekuje nas treće kolo i neizmerno sam srećan što sam prijavljen za taj meč. Nadam se da ću dobiti priliku da pomognem ekipi i zaista bih dao sve od sebe. Verujem u nas, našu ekipe i očekujem dobar rezultat i prolazak u plej-of", rekao je Zakarić.

#FK Partizan

'