AKTUELNO

Fudbaleri Partizana Danilo Pantić i Milan Smiljanić psole remija protiv Mladosti iz Lučana (0:0) ocenili su da je realizacija problem i da ekipa pod hitno mora početi da postiže golove.

- Imamo problem sa realizacijom, ne znam šta se dešava, ali lopta neće u gol - rekao je Pantić.

On je dodao da je posle novog "kiksa" u Superligi ekipa pod dodatnim pritiskom uoči meča protiv Nordsjalenda u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

- Nismo ostvarili pobedu kod kuće i uvek je neprijatan osećaj kada se to dešava. Nismo uspeli da damo gol, ponovo iz dosta šansi, napadali smo tokom cele utakmice, ali nismo uspeli, svi smo nezadovoljni - kazao je mladi vezista crno-belih.

Povratnik među crno-bele iskusni Smiljanić istakao je da je tim u defanzivi izgledao sasvim dobro, ali da Partizan jednostavno mora da igra napadački i postiže golove.

- Moramo više šansi da stvaramo, pritiskali smo protivnika, stvarno smo dali sve od sebe i ne mogu da zamerim nikom na borbenosti i zalaganju. Partizan mora da igra napadački i da postiže golove, pogotovo na svom stadionu. Publika to očekuje, ali realizacija je bila slaba - kazao je Smiljanić.

On je priznao da je "povratnički debi" bio emotivan.

- Emocije su ovde puno velike i žao mi je što moj povratnički debi posle toliko godina nije krunisan pobedom, ali dešava se, nije prvi put. Nismo lepo otvorili sezonu, ali mislim da imamo kvalitet da poboljšamo igru. Protiv Nordsjelanda očekujem da prođemo dalje, ključ je da već u prvom meču u gostima postignemo gol. Partizan uvek ide na pobedu - zaključio je Smiljanić.

#FC Partizan

'