AKTUELNO

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je pred meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Trakajia da su očekivanja velika, kao i uvek i poručio navijačima da budu strpljivi.

- Očekivanja su velika kao i uvek kada igramo pred našim navijačima, jer smo svesni dresa koji nosimo, a i njihovih očekivanja od svakog igrača Partizana. Želeo bih da im poručim da budu stpljivi, imamo dobar, mlad tim. Imamo tri momka od 18 godina i za sve je potrebno vreme, pa i za njih. Uz to imamo dosta novi igrača što zahteva vreme da se ekipe uigra. Želim da ih pozovem da dodu u što većem broju, jer nam njihova podrška mnogo znači - rekao je Zdjelar za sajt kluba.

Kada je reč o litvanskom Trakajiu vezni igrač crno-belih smatra de je reč o dobro organizovanoj ekipi.

- Iznenađenja u fudbalu više nema, to je rečenica koja se stalno izgovara, ali je imala potvrdu i kroz početak kvalifikacija, ali i na završenom Svetskom prvenstvu u Rusiji. Fudbalska tehnologija je mnogo napredovala, sve je dostupno preko interneta, a mogućnosti za usavršavanja su mnoga. O ekipi Trakajia ne znamo mnogo, ali budući da su pobedili Irtiš koji je bio favorit, govori da ni u jednom trenutku nema potcenjivanja protivnika. Sigurno da je reč o dobro organizovanoj ekipi o kojoj ćemo više saznati kroz analizu - zaključio je Zdjelar.

Prva utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Trakajia igra se u četvrtak od 20.30 na stadionu Partizana.

#FK Partizan

#Saša Zdjelar

'