AKTUELNO

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da protiv Suduve očekuje sličan duel kao protiv Spartaksa i da će zato ponovo zahtevati strpljenje od igrača.

- Očekuje nas utakmica sa protivnikom koji nije napravio iznenađenje protiv APOEL-a, bez ozbira što su mu mnogi davali ulogu autsajdera. Trkačka su ekipa, dolaze iz prvenstva, a mi ćemo se pripremiti na najbolji mogući način. Verujem da smo spremniji zbog tri odigrane utakmice - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-beli u mečevima sa Spartaksom i vranjanskim Dinamom nisu primili gol, a Milojević se nada da će odbrana sačuvati mrežu i protiv litvanskog prvaka.

- Trudimo se da ne primimo gol, a da damo što više. To je filozofija svih... Imamo prostora za napredak, mislim da možemo da budemo na mnogo višem nivou. Biće slično kao protiv Spartaksa, ista su škola i tražim strpljenje, pametnu i mudru igru. Veliki je ulog i tako ćemo se ponašati.

Kako je potvrdio, od povreda su se oporavili Slavoljub Srnić i Nikola Stojiljković, s tim da je pitanje koliko su spremni fizički.

- Srnić je juče obavio prvi trening, ima mali bol i ulazi u ritam, kao i Stojiljković. Videćemo kako su spremni, očekuje nas iscrpljujuć meč. Prema njegovim rečima ne postoji drama oko dolaska pojačanja u napadu.

- Nema sage, već sam davao odgovore na takve stvari. Radi se na tome, trudimo se da ne dovedemo igrača samo "eto tako". Mnogo je teško, puno stvari ima, u pitanju su klubovi, agenti i igrači i naporno radimo da donesemo pravu odluku.

Milojević nije želeo da komentariše potencijalnog protivnika u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Legiju ili Spartak iz Trnave, poručivši da je sav fokus na Suduvi.

Prva utakmica 2. kola kvalifikacija za LŠ između Crvene zvezde i Suduve igra se sutra od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

#Crvena Zvezda

#Vladan Milojević

'