AKTUELNO

Svetsko prvenstvo u Rusiji se bliži kraju, a do samog završetka ostala su dva meča.

Prvo nam sledi duel za treće mesto u kome se sastaju Belgija i Engleska, a ubedljivo najbolje kvote na ovaj duel te čekaju u Meridianu.

U okviru bonus kvota možeš naći kvotu 2.54 na Belgiju! Zlatna generacija belgijskog fudbala je ispustila možda i svoju najbolju šansu da osvoji Svetsko prvenstvo, ali sada su Azar, Lukaku, De Brujne, Kurtoa i drugovi veliki favoriti u ovom meču.

Foto: Tanjug

Ipak to je dobra vest za one koji navijaju za Engleze i veruju da Sautgejtovi momci mogu do medalje. Nisu "vratili fudbal kući", ali će svakako u svojoj domovini biti dočekani kao heroji. Što se tiče "Gordog Albiona" bonus kvota na njih je 3,53 samo u Meridianu!

Ove kvote možeš da iskoristiš ako dodaš ove parove na svoj tiket, a ako želiš da odigraš singl tu je i super singl! Najbolje singl kvote na meč za treće mesto kao i za finale te čekaju. Na koga god od ova četiri tima da se kladiš najmanje ćeš duplirati svoj novac.

Meridian je juče obećao svojim igračima iznenađenja za mečeve za treće mesto i za finale i održao je svoju reč. Zato trk u Meridian da se dodatno zabaviš uz sjajne kvote.

#Svetsko prvenstvo

'