AKTUELNO

Srpski fudbalski reprezentativac iz Lacija Sergej Milinković-Savić kaže da mu potencijalna cena transfera od 150 miliona evra ne predstavlja pritisak, već daje motivaciju da se još više dokazuje.

Sergej, nakon eliminacije Srbije u grupnoj fazi Mundijala u Rusiji, želi da se distancira od fudbala i kasnije u dogovoru sa klupskim čelnicima donese odluku o novom klubu u velikom transferu, spekuliše se i do 150 miliona evra.

- Kakav efekat daju priče o 150 miliona? Samo jaču motivaciju, da u svakoj utakmici budem sve bolji. Svakog dana čitam o raznim zainteresovanim klubovima za mene. To je, takođe, dodatni podsticaj - rekao je Milinković-Savić za italijanski Koreje delo Sport.

U redu za njega stoje Real Madrid, Barselona, Mančester Junajted, Juventus i Pari Sen Žermen, a Milinković-Savić još uvek ne razmišlja o prelasku.

- Sada mi je potrebno nekoliko dana odmora, želim da se isključim. Priznaću, neću da gledam fudbal to je sigurno. Imam ugovor sa Laciom, videću sa sportskim direktorom Tareom i predsednikom Lotitom, oni odlučuju.

O šampionu Italije Juventusu imao je samo reči hvale.

- Juventus je sjajan klub, najveći u Italiji po broju trofeja. Takođe, moj brat Vanja je u Torinu (brani za istoimeni klub prim. aut - zaključio je Milinković-Savić.

#Sergej Milinković Savić

#fudbal

'