AKTUELNO

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević (45) nalazi se u kritičnom stanju u Kliničkom centru Srbije, na odeljenju neurohirurgije.

Prema saznanjima medija, Bunjevčević se nalazi na aparatima za disanje, lekari su procenili da i dalje nije u stanju da samostalno funkcioniše bez njih.

Doktori su Bunjevčevića juče pokušali da skinu sa aparata, ali reakcija nije bila zadovoljavajuća. Bivši srpski fudbaler ne pomera ruke i noge, što je mogao pre nekoliko dana.

- Bunjevčević je na mašini za disanje nekoliko dana. Kada su juče pokušali da ga skinu s aparata da bi samostalno mogao da pokreće udove, on je samo otvorio oči, pokušao nešto da kaže, ali nije uspeo. Za sada se i dalje opterećenje mozga smanjuje lekovima. Na taj način mu se omogućuje da se što manje opterećuje organizam. Nezahvalno je u ovom momentu prognozirati bilo šta. Što vreme duže odmiče, veći su rizici od oštećenja organizma. Nadamo se boljem - navodi izvor iz Kliničkog centra Srbije.

On je naveo da je do pre šest dana Bunjevčević komunicirao sasvim normalno sa suprugom i porodicom na opštem odeljenju. Desetog dana mu je, od pucanja aneurizme i operacije, naglo pozlilo, pa je prebačen ponovo u šok sobu.

Goran Bunjevčević imao je 20. maja izliv krvi u mozak i hitno je operisan.

#Bolnica

#Fudbaler

'