separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

Duško Tošić optimističan: Sve će biti dobro do početka Svetskog prvenstva


Fudbaler Srbije Duško Tošić smatra da reprezentacija nije izgledala kako je trebalo u sinoćnjem porazu od Čilea, ali da veruje da će sve biti u redu do početka Svetskog prvenstva.


- Sigurno je da nismo delovali kako treba i ima više lošijih stvari nego dobrih. Treba da naparavimo analizu i da vidimo gde smo grešili. Ipak, ovo je bila prva utakmica. Bolje što se sada dogodila, nego na Svetskom prvenstvu - rekao je Tošić novinarima posle utakmice u Gracu. 

Srbija je izgubila sa 1:0 od Čilea u prvoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Austriji. "Ne treba biti kritičan, svi bi trebalo da budemo pozitivni, kako mi, tako i vi (novinari). Biće sve to za 10 dana kako treba", kazao je Tošić. 

Srpski odbrambeni igrač je dodao da ekipa uvežbava na treninzima "nekoliko načina da prenese loptu" i ponovio da će sve biti uvežbano do Mundijala.

- Izgledaće sve dobro. Prvo poluvreme smo mogli da damo gol, igrali smo dosta otvoreno... Na kraju smo iz prekida primili gol, ali gledamo napred, neće poraz da nas poremeti - rekao je Tošić. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti