AKTUELNO

Oko 30.000 navijača okupilo se danas na stadionu ‘Rajko Mitić’ na kome su fudbalerima Crvene zvezde uručeni trofeji za šampionsku titulu.

Prvo članovi stručnog štaba, potom igrači i na kraju trener Vladan Milojević redom su prozivani i crvenim tepihom su prošetali do centra terena gde je postavljen podijum sa natpisom "titula je crveno-bela".

Svi su dočekani glasnim aplauzima i ovacijama, a navijači su skandirali ime i prezime Milana Borjana, Vujadina Savića, Nenada Milijaša i nadimak Filipa Stojkovića. Luka Adžić je izviždan, posle čega je on podigao visoko ruke, kao da se izvinjava i okrenuo se ka sve četiri tribine. On nije produžio ugovor sa Zvezdom i pominje se njegov mogući odlazak u neki strani klub.

Foto: Beta

Najveće ovacije dobio je trener Milojević.

Pehare Fudbalskog saveza Srbije i Super lige, koji ostaje u trajnom vlasništvu, kapitenu Crvene zvezde Nenadu Milijašu uručili su Dragiša Binić i Vladimir Bulatović.

Legendarni fudbaler Zvezde Dušan Savić uručio je Aleksandru Pešiću trofej za najboljeg strelca lige.

Igrači Zvezde su po dobijanju pehara preko razglasa poveli navijanje i potom obišli počasni krug oko terena.

Foto: Beta

Navijači su pristizali i tokom ceremonije i tribine su se polako punile.

Utakmica protiv Voždovca, kojom će se završiti sezona u Super ligi Srbije, počeće u 20.00. Posle nje će uslediti proslava titule na ulicama Beograda.

#Crvena Zvezda

#fudbal

'