AKTUELNO

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić rekao je danas da jedva čeka subotu, dan kada će njegov klub proslaviti titulu na svom stadionu na poslednjoj utakmici u Super ligi ove sezone.

- Jedva čekam da proslavimo titulu na našem stadionu. Verujte mi da mi vreme od kada smo obezbedili titulu do utakmice sa Voždovcem traje kao godina, koliko željno iščekujem da podelimo radost s našim navijačima. Očekujem da će biti pun stadion, Zvezdi nikada nije nedostajalo podrške, naši najvijači su na svakom meču uz nas i verujem da će tako biti i na proslavi titule. Svi zajedno smo zaslužili nezaboravnu atmosferu tog dana - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Crvena zvezda će u subotu od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Voždovca u poslednjem, 37. kolu srpskog prvenstva.

Šampion države je prethodno u nedelju pobedio Vojvodinu u Novom Sadu sa 2:1, u utakmici u kojoj je Radonjić u 38. minutu doneo izjednačenje svom timu.

- Mi smo Crvena zvezda i moramo uvek da pobedjujemo. Drago mi je što sam postigao još jedan gol, nadam se da ću nastaviti seriju i na meču protiv Voždovca, da obeležimo titulu na najbolji mogući način - kazao je Nemanja Radonjić.

On je naveo da je protiv Vojvodine bilo veoma teško vreme za igru i da crveno-beli u prvom poluvremenu nisu bili na svom nivou.

- Trebalo nam je malo vremena, sa šefom smo se u pauzi dogovorili da izadjemo visoko u nastavku meča, da igramo kao što smo to radili uvek do sada. Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i to nam se isplatilo. Iako tri boda ništa ne menjaju u rasporedu na tabeli, nama je uvek najvažnije da pobedjujemo i drago mi je da smo i u Novom Sadu to uspeli - rekao je Radonjić.

#Crvena Zvezda

'