AKTUELNO

Vezni fudbaler Čukaričkog Marko Docić rekao je danas da je formacija ekipe najviše doprinela da on ove sezone bude najbolji strelac tima s Banovog brda.

- Razlog moje efikasnosti leži u velikoj motivaciji, ali moram da priznam da mi i formacija leži. Dosta sam ofanzivniji nego inače - rekao je Docić za klupski sajt.

Sa dva gola protiv Spartaka u nedelju, Docić je postao najefikasniji igrač Čukaričkog u ovoj sezoni. Vezista tima s Banovog brda postigao je devet golova, a od toga je pet postigao golmanu Spartaka Milošu Ostojiću."Jednostavno, tako se namestilo. Ostojić je sjajan golman i to je mnogo puta ove sezone pokazao. Iskreno, nisam se nadao da ću dati ovoliko golova. Pogotovo što sam tek od osmog kola počeo da igram, jer sam bio povredjen", rekao je Docić.

On je dodao da je u svlačionici bilo dosta šale na njegov račun zbog toga što je najbolji strelac Čukaričkog.

- Kod nas uvek ima šale. Ovoga puta sam ja na tapetu, a (Miroslav) Bogosavac i (Petar) Bojić su glavni u tome - dodao je vezni fudbaler.

Čukarički u sledećem kolu dočekuje Voždovac u borbi za Evropu, a posle toga ide u goste Partizanu u okviru revanš meča polufinala Kupa Srbije.

- Protiv Voždovca nas čeka još jedan težak meč. To je ekipa koja ima bod prednosti u odnosu na nas. Moramo da ponovimo igru protiv Spartaka, čak možda da pružimo i bolju, kako bi došli do tri boda. Što se tiče Partizana, on je daleko. Samo o Voždovcu sada razmišljamo - zaključio je Docić.

#FK Čukarički

#Marko Docić

'