AKTUELNO

Fudbalski savez Srbije dobio je pojačanje, bivši funkcioner Partizana Nenad Bjeković nedavno je imenovan na mesto potpredsednika nacionalnog saveza.

Nenad Bjeković, rekao je za "Novo jutro" televizije Pink da je poziv da se uključi u Fudbalski savez Srbije za njega nešto izuzetno.

- Kada se bavite ovim poslom želja je da se dođe do vrha. Ja priznajem vrednosti i rezultate i to je za mene najvažnije – kazao je Bjeković.

On dodaje da je kada je bio sportski direktor Partizana saradnja sa FSS bila izvanredna i da smatra da je to nacionalni interes.

Foto: Printscreen

- Svi koji smo u fudbalu treba da budemo u službi našeg fudbala i naše reprezentacije. Ovaj poziv je za mene veliko priznanje i stvarno sam više nego zahvalan ljudima koji su me se setili i ponudili mi ovu funkciju – rekao je Bjeković.

Na ovoj poziciji, Bjeković bi, kako kaže, trebalo da bude zadužen sa sportska pitanja i priprema za Svetsko prvenstvo, kao i da pruži pomoć ako zatreba.

- Naša reprezenatcija se nalazi u dobroj situaciji u odnosu na prošle godine. Svi naši reprezentativci igraju, i to mnogo dobro igraju u svojim klubovima – ocenio je Bjeković.

Kako dodaje, svaka prva utakmica je najvažnija i privilegija je što će Srbija u Moskvi igrati protiv Brazila.

- Kamo sreće da igramo svako Svetsko prvenstvo – rekao je Bjeković.

#Fudbalski Savez Srbije | FSS

#Nenad Bjeković

'