AKTUELNO

Utakmicama 34. kola u nedelju se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a fudbaleri Crvene zvezde pobedom u Kruševcu protiv Napretka mogu da obezbede titulu šampiona.

Utakmica u Kruševcu igra se u nedelju od 16.00, a crveno-beli će imati prvu meč loptu i priliku da "overe" 28. titulu prvaka države.

Crveno-beli će imati i dodatni motiv da baš u Kruševcu obezbede trofej, pošto je Napredak jedina ekipa koja ih je porazila ove sezone. Napredak je u jesenjem delu šampionata pobedio Zvezdu na svom stadionu sa 1:0 golom u sudijskoj nadoknadi vremena, a potom je ostao neporažen i stadionu "Rajko Mitić" pogotkom, takodje, u nadoknadi vremena.

Zvezda je lider na tabeli sa 48 bodova, dok je Napredak sedmi sa 26.

Drugoplasirani Partizan će u nedelju od 18.30 na Karadjordju gostovati Vojvodini. Izabranici Miroslava Djukića u taj meč ulaze sa 39 bodova, dok je novosadska ekipa osma na tabeli sa 22.

U utakmicama plej-ofa sastaće se još i Čukarički - Spartak, odnosno Radnički Niš - Voždovac.

U nedelju će se nastaviti i bitka za opstanak u ligi. Rad će dočekatu Bačku, Borac ide u goste Javoru, Mačva dočekuje Radnik, a Zemun ekipu Mladosti.

Parovi 34. kola Super lige Srbije:

Nedelja: Napredak - Crvena zvezda (16.00) Zemun - Mladost (16.00) Vojvodina - Partizan (18.30) Čukarički - Spartak (19.00) Javor - Borac (19.00) Mačva - Radnik (19.00) Rad - Bačka (19.00) Radnički Niš - Voždovac (19.00)

#Crvena Zvezda

#Kruševac

'