AKTUELNO

Utakmicama vandrednog 33. kola sutra se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a lider šampionata Crvena zvezda dočekuje Čukarički.

Crveno-beli će na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Čukarički protiv kog će pokušati da nastave seriju pobeda i tako dođu na samo korak od osvajanja šampionske titule.

S druge strane, Čukarički je loše počeo plej-of, u koji je ušao kao trećeplasirani, ali je u prva dva kola pretpeo poraze od Radničkog i Partizana.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igraće se sutra od 18.00.

Drugoplasirani Partizan zaostaje devet bodova za Zvezdom, a u četvrtak će na svom stadionu od 18.00 dočekati Radnički iz Niša.

Ekipa Miroslava Đukića je pobedom protiv Čukaričkog uspela da se vrati na pobednički kolosek nakon poraza od Zvezde u "večitom" derbiju, ali i izgubljenje prve utakmice polufinala Kupa Srbije od ekipe s Banovog brda. Radnički s druge strane zauzima četvrto mesto s tri boda zaostatka za Spartakom.

Subotičani će na svom terenu dočekati Napredak, dok će Voždovac ugostiti Vojvodinu.

Zemun će sutra od 16.00 dočekati Borac i tako otvoriti 33. kolo Super lige, a ekipa iz Čačka ima imperativ pobede kako bi ostala u trci za opstanak u plej-aut grupi prvenstva Srbije.

Teško gostovanje očekuje i Rad koji će od 18.00 gostovati u Mačvi, dok će Radnik u Surdulici ugostiti Bačku, šestoplasirani tim plej-aut grupe, a u Lučanima ekipi Mladosti gostovaće Javor iz Ivanjice.

#Crvena Zvezda

#FK Partizan

#FK Radnički Niš

#FK Čukarički

'