AKTUELNO

O tome da li je igra Zvezde i Partizana u Ligi Evrope uspeh ili propuštena šansa i šta je to što je nedostajalo našim timovima da bi se plasirali u osminu finala, za NOVO JUTRO pričali su fudbalski trener Milan Živadinović, član sudijske komisije Rade Đurović i fudbaler Partizana Zoran Tošić.

- I jedna i druga ekipa trpe velike promene. Ni jedan evropski klub nema toliko preformacija da se prodaje neograničeno. Našim igračima fali samo samopouzdanje. Ovo posmatrajno samo jednostavno, Bog nije hteo da da idemo dalje - rekao je fudbalski trener Milan Živadinović.

Foto: Printscreen

Kako kaže, treba da apelujemo na naše trenere, na naše članove uprave da se Zvezda i Partizan više vole i poštuju.

- Ja sam i uoči revanša rekao da su blage šanse na strani protivnika i kod jedne i kod druge ekipe, uz sva verovanja i želju, navijao sam iz sve snage i za Zvezdu i za Partizan, i moja procena se pokazala kao ispravna. Kada stignete do ovog nivoa može se videti jasno koje ekipe će da nastave dalje - rekao je član sudijske komisije Rade Đurović.Kako kaže, mi smo napredovali korak po korak, i ne sviđa mu se što se pompezno najavljivao odlazak na Ligu Evrope.

Foto: Printscreen

- Razlog za dešavanje lakih pehova je neiskustvo igranja ovakvih utakmica, to su utakmice kada nema sledeće šanse nego mora da se iskoristi šansa i ako utakmica ode u drugom smeru, izmeni se ceo tok - rekao je fudbaler Partizana Zoran Tošić.

Foto: Printscreen

On je dodao da je Zvezda bila odličan suparnik, ali da je CSK klub koji ima ogromno iskustvo jer igraju zajedno više od 10 godina i da je to ono što je presudilo.

- Efekat kazni je ogroman, naši klubovi igraju u Srbiji i nama je potreban dobar međunarodni rezultat. Hteo bih da kažem da treneri imaju ogromnu ulogu. Ti kao iskusan trener moraš da predosetiš. Morate da imate osećaj za bitne trenutke - rekao je Živadinović.

#Milan Živadinović

#fudbal

'