AKTUELNO

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan igrom i pobedom ekipe protiv Javora (3:0) na početku prolećnog dela Superlige.

- Prve utakmice su neizvesne i teške, ekipe dolaze iz priprema, a bila je kvalitetna. Moram da budem zadovoljan prikazanim od mojih igrača. Okrećemo se CSKA i spremamo od sutra za revanš - rekao je Milojević na konferenciji za medije posle meča.

On je poručio da je uspeo plan sa razigravanjem igrača i da su pojedinci iskoristili šansu.

- Imamo dugačak roster i trudiću se da što više njih igra. Opet i to je daleko od Ignjaševiča iz CSKA koji ima 370 mečeva. Fenomenalan i lep jubilej. Milijaš je pravi lider i vođa, drago mi je zbog njega. Popraviće još do kraja prvenstva. Čestitam mu, veliki respekt.- rekao je Milojević i čestitajući Nenadu Milijašu jubilej jer je 232. nastupom postao igrač sa najviše utakmica u Crvenoj zvezdi posle 1991. godine.

Za sada još nije poznato da li će Ričmond Boaći biti spreman za CSKA.

- Ne mogu ništa da kažem, želimo da utvrdimo šta je. Sutra će se više znati. Adžić je danas dobio grč i sve je u redu – rekao je Milojević.

Vremenski uslovi u Moskvi ne brinu Milojevića pred revanš sa CSKA.

Kako je rekao, biće hladno, ali i da kako bude nama, tako će biti i njima.

- Nećemo da menjamo rutu, idemo dan ranije na susret sa CSKA – rekao je on.

Trener Javora Vlado Jagodić naglasio je da pobeda Zvezde sasvim zaslužena, ali da je njegov tim zaslužio gol.

- Pokušali smo da tražimo iznenađenje, bili smo pred teškim zadatkom, a posebno što smo primili rano gol. Možda smo zaslužili gol, ali nije se desilo i idemo dalje, nije se završilo prvenstvo. Očekuje nas grčevita borba za opstanak - rekao je Jagodić i poželeo Zvezdi da prođe CSKA u Ligi Evrope.

Crveno-beli u utorak putuju u Moskvu na revanš meč sa CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope koji se igra dan kasnije.

#Crvena Zvezda

#FC CSKA Moscow

#Utakmica

#Vladan Milojević

'