AKTUELNO

Fudbaler Čukaričkog Darko Puškarić rekao je danas da će predstojeće kontrolne utakmice na Kipru biti odličan pokazatelj ekipi na kom je trenutnom nivou igre.

- Mislim prvenstveno na samu igru i kako ćemo izgledati na terenu. Neće rezultat reći o trenutnoj formi, već odnos snaga na terenu, količina trčanja, dueli i trenutna mogućnost da sprovedemo ostale zahteve u igri koje nam stručni štab postavi - rekao je Šuškarič, preneo je klub sa Banovog brda.

Fudbaleri Čukaričkog sutra od 15.00 protiv češkog Mlada Boleslava.

- Ovde na Kipru su nešto jači protivnici, što je svakako dobro jer ćemo takve utakmice imati i u prvenstvu. Ovde će verujem i zahtevi biti malo drugačiji u odnosu na prve tri pripremne koje smo igrali u Beogradu. Zadovoljan sam kako se stvari odvijaju do sada što se tiče ekipe, treninga i utakmica i što se mene lično tiče. Tako treba da nastavimo - naveo je Puškarić.

Puškarić je rekao i da je dobro što će svi igrači imati istu minutažu na utakmicama na Kipru jer to znači isto opterećenje za svakog i dovoljno je da se ekipa sasvim uigra i spremi na pravi način.

- Ekipa je motivisana i cilj je dobro poznat - rekao je on.

Čukarički je u pripremnom delu u Beogradu igrao protiv Bačke 2:2, pobedio Bečej sa 2:0 i Bask sa 3:0, a Puškarić je u tom susretu bio strelac prvog gola.

Darko Puškarić je uz kapitena Nikolu Drinčića i Miroslava Bogosavca imao najveću minutažu u prvom delu sezone odnosno propustio je jednu utakmicu zbog kartona, a sve ostale bio po 90 minuta na terenu. Upisao se u strelce dva puta.

Čukarički je od juče na dvonedeljnim pripremama na Kipru i ekipa je već odradila dva treninga.

#FK Čukarički

#fudbal

'