AKTUELNO

Meč se igrao od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

90'+8' Ni posle čak osmominutnog produžetka nijedan od timova nije uspeo da napravi preokret i pobedi. Remi između Zvezde i Mladosti - 2:2.

Mladost sa igračem manje stiže do izjednačenja u 69. minutu. Bila je to brza kontra Lučanaca po levom krilu i precizan šut "levicom" fudbalera gostujuće ekipe. Manojlović je bio nemoćan, Radivojević je pogodio "malu mrežu" Zvezdinog gola. Rezultat je 2:2.

Crvena zvezda vodi! Strelac je Petar Orlandić. Marko Poletanović je ubacio sa desne strane, a Orlandić visoko skočio i glavom matirao Krznarića. Rezultat je 2:1.

46' Počelo je drugo poluvreme.

45' Kraj prvog poluvremena. Neizvesno na Zvezdinom stadionu. Ostaje nerešeno 1:1.

Dušan Anđelković je sve sam uradio u 35. minutu. Prošao je pored petorice igrača Mladosti, sjurio se ka golu i rutinski matirao Krznarića. Vrlo lepa solo akcija levog beka Crvene zvezde.

30' Mladost je imala još jednu dobru šansu, mogli su do 2:0, ali nisu je realizovali do kraja. Zvezda je imala priliku šutem iz daljine Marka Poletanovića, ali je golman Nemanja Krznarić dobro reagovao. Ostaje rezultat 0:1.

10' Mladost vodi! Na identičan način na koji su kažnjavali Zvezdu i u prvom susretu letos i sada su poveli. Mladi Stefan Golubović sjajno je primio loptu, okrenuo se, pogledao, video da brzonogi Saša Jovanović sprinta iza leđa Dušana Anđelkovića, usledio je pravi potez, pas u prostor, prijem Jovanovića i rutinska završnica.

Ovo je bila poslednja utakmica 18. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli nisu uspeli da povećaju bodovnu prednost u odnosu na najbliže rivale Partizan i Vojvodinu koji su juče odigrali međusobni meč bez golova.

N. Petričević/S.A.

#Crvena Zvezda

#FK Mladost

#Klik Tv

#Superliga Srbije

'