AKTUELNO

Meč se igrao od 18 časova na stadionu Karađorđe.

90'+3' Uprkos stativi i prečki koju su pogodili igrači Partizana, ali i lepoj šansi za Vojvodinu u poslednjim trenucima kada je Kljajić odbranio šut, rezultat derbija Superlige je 0:0!

59' Partizan je propustio još jednu šansu! Prvo je Marko Jevtović odigravanjem u prostor "izbacio" Božinova. Loptu je posle udarca bugarskog napadača iskosa sa leve strane zaustavila "druga" stativa. Zatim se odbila pravo do Stevanovića, koji je bio sam na penaltiku, ali ni on nije bio precizan. Šutirao je pored gola.

49' Drugo poluvreme je u toku. Igra se više na polovini terena Vojvodine, ali loša igra i jednog i drugog tima izaziva nervozu kod navijača.

45' Na poluvreme se ide bez golova. Rezultat ostaje je 0:0.

30' Čini se da Partizan ima malo veći broj šansi, ali ne uspeva da ih realizuje. Leonardo je pokušao sam i nije uspeo. Igrači Vojvodine su se odlično odbranili.

15' Odlična prilika za Božinova koju je prokockao. Dobio je dobru loptu od Leonarda, bio je sam ispred Kodrića, ali nije uspeo da postigne gol, promašio je za čak tri metra.

10' Utakmica je dinamična i zasad ravnopravna. Obe ekipe pokušavaju, ali još je bez golova.

Održan je pomen minutom ćutanja za poginule fudbalere Čapekoensea.

Utakmica je počela, na tribinama oko 6-7.000 navijača. Temperatura u Novom Sadu je minus jedan stepen.

Sastali su se Vojvodina i Partizan, ekipe koje dele drugo mesto na tabeli sa istim brojem bodova.

Crno-beli su u zavidnoj formi pošto imaju 12 pobeda u isto toliko utakmica. Ipak, Novosađani su savladali Partizan u Beogradu. Remi u Novom Sadu najviše odgovara Crvenoj zvezdi.

N. Petričević/S.A.

#FC Partizan

#FK Vojvodina

#Klik Tv

#Superliga Srbije

'