AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da je potrebno strpljenje za njegov tim, koji se trudi da igra sve bolje.

-Želimo i pokušavamo da igramo sve bolje, ali nekad to ne polazi za rukom. Težimo da popravimo igru, ali je potrebno vremena i samopouzdanja. Treba imati strpljenja - rekao je Đukić novinarima na stadionu Partizana.

Partizan će u sredu od 15.00 gostovati Zemunu u zaostaloj utakmici devetog kola Super lige Srbije.

Đukić je naveo da njegovu ekipu čeka teška utakmica.

-Moramo da uzmemo tri boda jer smo u zaostatku za "večitim" rivalom. Znamo da neće biti lako, ali moramo da idemo na pobedu - kazao je Đukić.

Partizan će protiv Zemuna nastupiti u kombinovanom sastavu, a trener je samo najavio da će Sejduba Suma biti u timu.

FIFA: Ronaldo najbolji fudbaler sveta za 2017. godinu

-Nema vremena ni za kakvo uigravanje, već samo za oporavak i pripemu. Biće promena u sastavu i rotiranja zbog pretrpanog kalendara - dodao je trener crno-belih.

Po njegovim rečima, fudbaleri Partizana moraju da se naviknu na gust raspored. "Nadam se da dolazi do adaptacije na gust raspored.

Očekujem da ekipa u narednim utakmicama to lakše izdržava", kazao je on.

Kada je reč o narednom rivalu, Đukić je rekao da očekuje da Zemun šansu traži iz kontranapada.

-Zemun je tvrda, teška ekipa, koja ne prima mnogo golova. Tražiće svoju šansu i čeka nas teška utakmica - rekao je Đukić.

Djukić je upitan o situaciji sa selektorom reprezentacije Srbije Slavoljubom Muslinom, koji je odveo nacionalni tim na Svetsko prvenstvo, ali pojedini mediji navode da će on uprkos tome biti smenjen.

-To je Srbija, takve stvari se ovde dešavaju. Muslin je odradio vrhunski posao i zaslužuje nastavak. Ali, nisam ja taj koji odlučuje o tim stvarima. Ima mnogo nagađanja, treba pustiti ljude da rade - rekao je Đukić.

#FK Partizan

#Miroslav Đukić

'