AKTUELNO

Svojevremeno najbolji fudbaler sveta Brazilac Kaka u suzama je odigrao poslednji meč za Orlando u MLS ligi protiv Kolumbusa (0:1) i odlučio da nastavi karijeru u drugom timu.

Kaka, koji je u Orlandu bio od osnivanja kluba pre tri godine, nije mogao da sakrije emocije pre i posle utakmice u SAD.

"Ovo je poseban dan za mene, mnogo sam razmišljao o svemu što sam dožeo u Orlandu. Mnogo će mi sve nedostajati, biće zauvek jedan od navijača Orlanda", rekao je Kaka i rasplakao pola stadiona.

Foto: Tanjug AP

Brazilski 35-godišnji vezista nije uspeo da Orlando odvede ove sezone u plej-of, a upisao je šest golova i pet asistencija na 23 utakmice.

Za sada nije poznato gde će nastaviti karijeru fudbaler koji je u Orlandu bio najplaćeniji fudbaler u SAD sa sedam miliona dolara godišnje.

Kaka je jedan od četiri igrača koji su osvojili Svetsko prvenstvo (2002), Ligu šampiona (2007) i Zlatnu loptu (2007) Igrao je za Sao Paulo dva puta, odakle je prešao u Milan i dotakao svoj fudbalski zenit, da bi prešao u Real Madrid za tada astronomskih 67 miliona evra.

#Kaka | Ricardo Izecson dos Santos Leite

#suze

'