AKTUELNO

Meč odlučuje o prvom mestu u grupi.

Mandžukić za Juventus postiže još jedan gol!

U 84. minutu Bonući postiže gol za Juventus!

Markizio je bez većih problema izjednačio u zaustavnom vremenu - 1:1.

U 36. minutu Sevilja nastavlja igru sa igračem manje - Vaskezu dva žuta kartona.

Već u devetom minutu Sevilja ima prvu šansu i postiže gol. Pareho je savladao Bufona posle sjajnog udarca sa distance.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

***

Pretposlednje kolo grupne faze Lige šampiona donosi mnogo uzbuđenja. Polako se približava eliminaciona faza, a klubovi će pokušati da izbore što bolju poziciju pred žreb i nastavak takmičenja.

Upravo takav je i meč koji se igra u Španiji u okviru grupe H, a u kome se sastaju Sevilja i Juventus.

Obe ekipe su na korak od plasmana u narednu fazu, a samo je pitanje sa koje pozicije će tamo i otići. O tome odlučuje međusobni duel koji možete pratiti na aplikaciji KlikTV večeras od 20.45.

Domaća ekipa ima blagu prednost zbog domaćeg terena, a i zbog toga što ima dva boda "viška" u odnosu na šampiona Italije.

Obe ekipe su za vikend upisale po tri boda u domaćim šampionatima, doduše Sevilja malo teže, ali to nam garantuje sjajnu utakmicu na stadionu "Roman Sančez Pishuan", a vi je možete pratiti putem aplikacije KlikTV.

Televizija Arena sport prenosi ovaj meč na svom trećem kanalu, a meč gledajte preko aplikacije KlikTV.

Utakmicu četvrtog kola Lige šampiona možete gledati preko vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na vašim računarima ukucajte www.kliktv.rs.

N. Petričević/I. Petrović

#Klik Tv

#Liga šampiona

#Pink.rs

'