AKTUELNO

Žreb za parove šesnaestine finala Kupa Srbije održaće se sutra od 13 sati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Posle pet odigranih utakmica pretkola najmasovnijeg takmičenja, odigranih pre sedam dana, dobijena je lista učesnika Kupa za sezonu 2017/2018.

Đukić: Ne kalkulišemo, na pobedu protiv Jang Bojsa

Među povlašćenima su branilac trofeja Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, lučanska Mladost, Radnički iz Niša, Napredak, Voždovac, Javor, Čukarički, subotički Spartak, Radnik, Rad, Bačka, čačanski Borac, Metalac i Novi Pazar koji za rivale mogu da dobiju superligaše Mačvu i Zemun, kao i drugoligaše Slobodu iz Užica, Inđiju, Bežaniju, Radnički iz Pirota, Jagodinu, beogradski Sinđelić i Budućnost iz Dobanovaca, kao i niželigaše Radnički sa Novog Beograda, Proleter Novi Sad, pančevački Dinamo, Polet iz Lapljeg Sela, Zlatibor i Rtanj iz Boljevaca.

Utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije na programu su 20. septembra, osmina finala igra se 25. oktobra, četvrtfinala 14. marta naredne godine, polufinala 18. aprila i 9. maja, a finale 23. maja.

#Srbija

#fudbal

'