AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić najavio je da će se njegov tim držati napadačkog stila na gostovanju Jang Bojsu i da se nada pobedi na startu Lige Evrope.

"Očekuje nas ozbiljan zadatak, Jang Bojs je ozbiljna ekipa, trenutno lider u Švajcarskoj. Agresivni su, fizički i tehnički jaki, ali mi smo Partizan i idemo da osvojimo tri boda u gostima", rekao je Đukić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je dodao da bi crno-belima mnogo značio dobar rezultat iz Švajcarske na planu samopouzdanja.

Mažić sudi Roma - Atletiko u Ligi šampiona

"I remi je solidan rezultat, ali ne kalkulišemo, nećemo da se branimo, idemo tamo da ostvarimo šta želimo. Njihova prednost je veštačka trava, dominiraju na svom terenu i potrebno je da se snađemo. Nema izgovora, moramo što pre da se adaptiramo. To je kao da da igrate na blatnjavom terenu a nemate metalne krampone".

Prema njegovim rečima veoma dobro je upoznat sa Jang Bojsom, a u analizi protivnika pomogao je i levi bek Nemanja Antonov, prošle sezone član švajcarskog Grashopersa.

Vezista Milan Radin očekuje da detalji odluče duel sa timom iz Berna.

"Neophodno je da zadržimo defanzivnu čvrstinu i da obratimo pažnju na svoju igru. Još nisam video njihov vezni red, gledamo samo nas", poručio je Radin i izbegao pitanje o nekadašnjem fudbaleru Partizana Miralemu Sulejmaniju.

Utakmica 1. kola B grupe Lige Evrope između Jang Bojsa i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati u Bernu.

#Miroslav Đukić

#fudbal

'