AKTUELNO

Legendarni kapiten Liverpula smatra da je srpski reprezentativac tip igrača koji nedostaje ekipi Jirgena Klopa

Srpski reprezentativac Nemanja Matić još uvek je među top temama u ostvrskim sportskim medijima. Pohvale za vezistu Mančester junajteda svakodnevno stižu sa svih strana, a poslednja u nizu stigla je od legendarnog engleskog reprezentativca i ikone “Enfilda” Stivena Džerarda.

MATIĆ U CENTRU PAŽNJE: SVI HVALE SRPSKOG ASA

Nekadašnji kapiten Liverpula je po okončanju prvog meča plej-ofa Lige šampiona, u kojem su “crveni” slavili na gostovanju Hofenhajmu 2:1, istakao da je Matić tip igrača koji nedostaje ekipi Jirgena Klopa.

- Nemamo prirodnog, centralnog vezistu u ovom trenutku. Džordan Henderson je napravio fantastičan posao na toj poziciji, ali se prošle sezone borio sa povredama. Imamo i Emre Čana, koji je, prema mom mišljenju, takođe sposoban da odigra na toj poziciji. Ipak, mislim da bi svi oni (Vijnaldum, Henderson, Čan...) imali velike koristi od pravog, centralnog vezite, čudovišta na sredini terena koji bi mogao da razbije igru i pomogne Liverpulu da se osigura kada krene u napad sa velikim brojem igrača – rekao je Džerard i dodao:

- Ne želim da stvaram naslove, ali veliki sam obožavatelj Matića. Gledajući ga prethodnog vikenda, mislim da je on pravi komad slagalice koji je bio potreban Murinju u Junajtedu – rekao je Stiven Džerard.

#FK Manchester United

#Nemanja Matić

#Stiven Džerard

'