AKTUELNO

Trener fudbalera Napretka Nenad Sakić rekao je da su njegovoj ekipi potrebni bodovi protiv Bačke i dodao da se nada da će brzo izaći iz krize.

"Znamo dosta o ekipi Bačke, sigurno je da nas čeka teška utakmica jer je to ekipa koja nema ni jedan bod, igraju pred domaćom publikom i sigurno će biti motivisani da dođu do bodova. Posle starta koji niko od nas nije mogao da zamisli, i nama su bodovi preko potrebni, i vreme je da krenemo uzlaznom linijom", rekao je Sakić, objavljeno je na sajtu kluba.

Fudbaleri Napretka sutra gostuju ekipi Bačke u četvrtom kolu Super lige.

UEFA potvrdila kaznu: Partizan dva meča bez publike

Kruševačka ekipa je još bez pobede u novoj sezoni domaćeg šampiona, upisala je jedan remi i dva poraza, dok je ekipa iz Bačke Palanke bez bodova.

Napredak je u prošlom kolu izgubio od Radnika.

"Poraz protiv Radnika je za mene, lično, najveći poraz u karijeri. Treba podići glavu i što pre izaći i pokazati karakter koji nas je krasio. U ove tri utakmice, jedino poluvreme gde ekipa nije ispunila moja očekivanja je bilo protiv Čukaričkog", rekao je Sakić.

"Ja igračima ni sada ne mogu da zamerim na zalaganju ništa, na igri da, ali na zalaganju ne. Postoje loši periodi, ali se nadam da ćemo izaći iz ove krize", dodao je.

Sakić je potpuno svestan činjenice da trener Bačke Dragan Ivanović odlično poznaje Napredak.

"U vreme Ivanovića, Napredak je igrao najbolji fudbal u Srbiji", rekao je Sakić.

Utakmica Bačka - Napredak igra se sutra u Bačkoj Palanci od 18.00.

Foto: YouTube screenshot

#FK Napredak

#Nenad Sakić

'