AKTUELNO

Golman Partizana Filip Kljajić otkrio je da je kiks kod prvog gola Olimpijakosa u Atini posledica "svetla reflektora" i zahvalio se saigračima na podršci.

"Bilo mi je mnogo kriv, posebno što se desilo tako da mi je lopta upala u ravan sa reflektorom i u trenutku je nisam uopšte video.

Kolšrajber posle velike borbe eliminisao Lajovića

Mnogo mi je značila podrška saigrača na terenu baš tada, jer mi praktično živimo zajedno, prolazimo kroz razne situacije zajedno i na taj način pokazujemo da smo pravi tim. Ta zajednička podr?ka i bliskost nas je gurala, kako u šampionatu tako i sada", rekao je Kljajić za sajt Partizana.

On je dodao da su crno-beli, uprkos eliminaciji, pokazali da mogu ravnopravno da pariraju ekipama kao što je Olimpijakos.

"Na našu žalost, a na njihovu sreću, rezultat iz Beograda nam nije išao na ruku, ali sada idemo dalje. Imamo gust raspored u šampionatu za koji moramo da se pripremimo dobro i napunimo i emotivno i fizički. Sutra nas očekuje žreb i koga god da izvučemo daćemo sve od sebe da uđemo u grupnu fazu Lige Evrope, jer ova ekipa to zaslužuje", poručio je Kljajić.

#Filip Kljajić

'