AKTUELNO

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je da ekipa sa mnogo samopouzdanja čeka revanš meč u Pragu protiv Sparte u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Tri boda sa Banjice nam mnogo znače pred put u Prag. Atmosfera u ekipi je od samog početka priprema bila fantastiena, svaka pobeda nam uliva dodatno samopouzdanje i to se reflektuje na teren. Mislim da je ovo bila odlična uvertira za važan meč koji nas čeka u četvrtak. Imamo dobar rezultat i sada je na nama da na najbolji način iskoristimo prednost koju smo stekli u Beogradu", rekao je Pešić, strelac dva gola u prva dva kola Superlige.

Simonović verovatno propušta EP; Đorđević: Pokvaren plan

Pešić smatra da crveno-beli imaju dva pođednako kvalitetna tima i da zbog toga može sebi da dopusti da igra protiv Rada u kombinovanom sastavu.

"Dobro je da imamo dovoljno igrača i da možemo da kombinujemo sastave. Mnogo nam znači što imamo gotovo dve ekipe i što tako možemo da pariramo protivnicima i u prvenstvu i u Evropi. Raduje me što smo na oba fronta pođednako uspešni", poručio je 25-godišnji fudbaler.

Revanš meč između Sparte i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 19 sati u Pragu.

#Beograd

#Crvena Zvezda

#FC Sparta Prag

'