AKTUELNO

Kako bi poboljšao igru tima, trener Sitija uveo je neke zabrane.

Fudbaleri Mančester sitija u poslednjih nekoliko kola doživeli su "kikseve" što je uticalo i na stanje na tabeli u Premijer ligi.

Loša forma i igra naterala je trenera "građana" Pepa Gvardiolu da uvede neka pravila ponašanja koja se odnose na sve igrače, pa tako i na našeg reprezentativca Aleksandra Kolarova.Naime, Španac je zabranio prvotimcima da imaju seks nakon ponoći.- Gvardiola svim svojim igračima naređuje da ne smeju da imaju seks posle ponoći kako bi mogli dobro da se naspavaju i odmore, čak i ako sutra imaju slobodan dan. Rekao nam je da to pravilo poštuje i Lionel Mesi i da su se od tada njegovi mišići znatno popravili - rekao je Samir Nasri fudbaler Sitija na pozajmici u Sevilji.

Foto: Tanjug AP

Francuz je objasnio razloge zbog kojih nije ostao u Mančesteru.-  Gvardiola mi je rekao da po kvalitetima koje posedujem nisam igrač za Mančester siti, već za Barselonu. Ušli smo u polemiku, on je želeo da ostanem i igram za njega, ali sam ja odbio. Jednostavno, nije hteo da mi obezbedi mesto u prvom timu, a ja sam želeo da igram. Rekao mi je kada sam odlazio da misli da grešim, ali i dalje imam dvogodišnji ugovor sa Sitijem - rekao je on.

N. Petričević

#Pep Gvardiola | Pep Guardiola

#Samir Nasri

'