AKTUELNO

Kapiten Partizana istakao je da, kad god u njegovom timu postoji optimizam za Ligu šampiona, on kontrira, ali s uspehom.

Žreb za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona ukrstio je Partizan sa ekipom Budućnosti iz Podgorice.

Crno-beli će prvi meč igrati kao domaćini, 11 ili 12 jula, a revanš ih očekuje sedam dana kasnije.

Foto: Beta

Nakon žreba mnogo šale je bilo na račun Andrije Delibašića, a kapiten Partizana Saša Ilić imao je zanimljiv odgovor na pitanje o plasmanu u Ligu šampiona.

- Ja razmišljam totalno kontra, a to mi malo i zameraju. Uvek pričam da je skoro nemoguće plasirati se u elitno takmičenje. Nastavljam sa takvim pričama, ali se nadam da je moguće - rekao je Ilić.

As crno-belih je ipak zadovoljan žrebom u Nionu.

- Zadovoljan sam protivnikom. Imam informacije da su prvi deo sezone odigrali fantastično, ali su malo pali u drugomm delu. Ipak, zaliha je bila dovoljna da osvoje prvo mesto. Mi smo favoriti, ali to mora da se opravda i na travnatoj površini. Iz iskustva znam da smo bolje prolazili kada smo bili domaćini u prvom meču - dodao je as Partizana.

Foto: Pink.rs

On je dodao da utakmice u Podgorici pamti po fantastičnoj atmosferi, ali i to da je najbitnije da svi budu zdravi i spremni za meč.

Imamo kvalitetan tim. Milenković nas je napustio, ali bi bilo dobro da ostali ostanu. Samo da nas povrede zaobiđu - rekao je Ilić.

N. Petričević

#FC Partizan

#Liga šampiona

#fudbal

'