AKTUELNO

Crno-beli počeli su sa pripremama, a prvog protivnika u kvalifikacijama za eltino takmičenje saznaće već u ponedeljak.

Fudbaleri Partizana su već nekoliko dana na Zlatiboru gde se pripremaju za novi šampionat, ali i obaveze koje ih očekuju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ova srpska planina izbor je crno-belih već nekoliko godina, a blizina terena i odlični uslovi odgovaraju igračima, ali i stručnom štabu.

Foto: YouTube screenshot

Nemanja Mihajlović istakao je da su se igrači privikli na planinski vazduh i uslove.

- Zlatibor nije neka nepoznanica. Uslovi su odlični, a najbitnije je da su blizu tereni. Radimo dobro, Evo već treći dan. Spremamo se polako za ono što nas čeka. Zadovoljni smo - rekao je Mihajlović.

Novi šef stručnog štaba crno-belih je Miroslav Đukić koji ima svoje metode rada, a Mihajlović je istakao da se oseća umor, što je i normalno na samom početku priprema.

- Ima umora. Treba sada da nam bude teško, da bi nam posle, kada bude trebalo, bilo lakše. Radi se puno i na taktici, kao i na fizičkoj spremi. Jedva čekamo glavni deo, kvalifikacije za Ligu šampiona - iskren je on.

Mnogi navijači Partizana su na Zlatiboru, gde podržavaju svoj voljeni klub.

Foto: YouTube screenshot

Sef Đukić motiviše igrače, pošto ima decenijsko iskustvo igrankja u Evropi, oi on je veliko pojačanje.

- Šef nam pomaže. Zanimalo nas je kako Ateltiko Madrid igra odbranu, i on nam je objansio. Rekao nam je da oni nisu mnogo talentovaniji od nas, ali imaju savršenu taktiku. Na kraju nam je rekao da i mi možemo da dostignemo taj nivo, samo treba mnogo da radimo - dodao je on.

Kompletan razgovor sa Nemanjom Mihajlovićem pogledajte u sledećem video-snimku:

N.P.

#FC Partizan

#Nemanja Mihajlović

#Zlatibor

'