AKTUELNO

Sva tri gola za Real Madrid je postigao Kristijan Ronaldo.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

DRUGO POLUVREME86. minut - Treći gol za Real Madrid ponovo je postigao Ronaldo.73. minut - Real vodi 2:0. Gol je ponovo dao Ronaldo. Benzema je odradio dobar deo posla, uposlio Ronalda, Luis nije uspeo da izbije loptu, a Portugalac je sa oko 16 pocepao mrežu Oblaka.67. minut -Benzema je pokušao da ubaci loptu u peterac, ali mu je prešla preko noge, pa ništa od šanse da se pripreti Oblaku. 62. minut - Oprezni su i jedni i drugi, od starta drugog poluvremena nema većih. Bez većih uzbuđenja u drugom poluvremenu utakmice.57. minut - Izmena u Atletiku, umesto Gameira ušao je Tores. 54. minut -  Atletiko je bolje ušao u nastavak meča, ali je i dalje bez udarca u okvir gola.49. minut - Javna opomena za Iska, posle oštrog starta nad Lukasom. 46. minut - Umesto povređenog Karvahala u igri je Naćo Fernandez.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA45. minut - Marselo ide prema golu, ali golman vraća loptu. Korner za Real.41. minut - Kazemiro je dobio jak udarac i ostao je da leži na zemlji sa krvavim usnama.40. minut -  Atletiko za sada bezopasan, samo jedan udarac prema gola, nijedan u okvir. Da nije Oblaka na golu, gubile bi "jorgandžije" i ubedljivije. 32. minut - Budi se Atletiko. Grizman je ubacio loptu, ali je Godin u padu pucao preko gola. 29. minut - Ronaldo je centrirao, a "atraktivno makazicama" pokušao Beznama, ipak ostaje 1:0 za Real.24. minut - Umalo 2:0 za Real. Oblak ponovo na mukama. Izboksovao je jednu loptu, koja se odbila do Luke Modrića, a on je šalje tik pored gola.17. minut - Sada Navas na testu. Gameiro je izašao sam pred golmana Reala, ali je čuvar mreže "los blankosa" sjajno brani. 16. minut - Nova velika prilika za Real! Ubacio je Kros iz kornera, Varan odlično skočio, ali na mestu je Oblak.10. minut - Vodi Real, Kristijano Ronaldo. Kazemiro je ubacio loptu, a Ronaldo glavom savladao Oblaka.7. minut - Prvi opasan napad Reala. Karvahal je pokušao sa desne strane, ali je Olbak pročitao njegovu nameru, a potom na odbijenu loptu naleteo Benzema, ali nije dobro odreagovao i lopta je završila pored gola.4. minut - Ronaldo je pokušao, ali to je bilo opasnije za navijače nego golmana Oblaka. Prešla mu je malo lopta preko noge pa ovo nije bilo opasno po gol Atletika.

Elitno fudbalsko takmičenje u Evropi došlo je do samoga kraja. Ostale su četiri najuspešnije ekipe.

Kao i sve utakmice do sada, i prvi meč polufinala između dva madridska kluba možete pratiti putem aplikacije KlikTV na kanalu Arena.

Izabranici Zinedina Zidana nastupiće u punom sastavu ukoliko se izuzme odsustvo velškog reprezentativca Gereta Bejla.

S druge strane "ratnici" Dijega Simeonea spremaju "osvetu" rivalskom klubu iz Madrida. Naime, u prethodne tri sezone "Jorgandžije" su ostale dva puta bez trofeja, a jednom bez plasmana u finale zbog komšijskog Reala.

Da li je vreme za osvetu? Saznajte večeras od 20:45 samo na KlikTV.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

#Liga šampiona

#Utakmica

#fudbal

'